Minta bantuan

Salam..

Tiba-tiba avatar image Pembaca Terkini di blog ini hilang dari pandangan sejak semalam. Saya ingatkan WordPress yang bermasalah atau sedang di maintenance namun sangkaan saya salah. Saya ziarah beberapa blog rakan-rakan tapi tiada masalah macam blog saya.

Saya dah cuba try test delete script yang lama dan copy paste script tu semula tapi masih bermasalah. Cuba gak tukar Theme dan check configuration kat MyBlogLog dan WordPress kalau-kalau terusik atau terklik pun juga tidak nampak apa-apa perbezaan.

Oleh kerana saya dah buntu dan kusut sekarang, kalau boleh saya nak minta bantuan kawan-kawan yang terrorist pakar bom C4 dalam hal ni supaya dapat bantu selesaikan masalah blog saya ini.

Mintak tolong ya kawan-kawan…🙂

Terlebih dahulu Terima Kasih kerana sudi bantu-membantu…😀

Sekian..

5 Comments »

  1. kumb@ng said

    selepas lawat blog sangpelangi tadi baru paham kenapa…

    Blog lain takde masalah kerana…
    1.blogspot
    2.domain sendiri(powered by wordpress)
    3.tak guna widget mybloglog

    adakah kerana blog ini wordpress aku perlu ada domain sendiri baru bole setel masalah?hmmm…

  2. aku said

    huhuhu.. rasanyalah kot… masa untuk berpindah ke domain sendiri🙂

    kumb@ng: huhu…sedang difikir-fikirkan…😀

  3. Ku Ina said

    avatar saya ada tak ????? hihihi.. comel u..

    kumb@ng: avatar ku ina?? hmmm…dah tak kelihatan…

  4. Alyani said

    emm kumb@ng..tahniah..
    sekarang dah rajin update blog..nampaknya
    azam thn nie mcm dah terlaksana je..teruskan menulis…

    p/s: keja kat Celcom rupanya…

    kumb@ng: terima kasih daun keladi…kalau sudi datang kesini lagi…😀

  5. abdfatah said

    saya pun ada masalah gak dengan avatar. katnet nak kombinasikan avatar mybloglog dengan threaded komen brians… hahaa… masih lum settle lagi… nak try cuba lagi kalo2 menjadi…

    kumb@ng: tiba-tiba…avatar saya dah ok seperti sedia kala…hehe😀

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: