Produk untuk di jual

Salam..

1+3 plan

Produk ini ialah 1+3 Plan. Dengan plan ini pengguna Celcom Minutes Plan boleh menambah 3 supplement lines dengan menikmati kemudahan berikut:

  • free voice call

  • free MMS

  • free SMS

  • free video call

  • flat rate anytime/anywhere

  • just RM5 a month

Plan ni memang sesuai sangatlah untuk yang suka bergayut dengan anak, ayah, ibu, sugardaddy, makwe, pakwe, tunang, suami, isteri atau isteri-isteri…😀

Kalau berminat bolehlah pergi ke cawangan Celcom atau Dealer berdekatan. Kalau yang tinggal hampir-hampir dengan saya boleh tolong-tolong uruskan.🙂

Sebarang pertanyaan boleh email ke: azhar_mnor@celcom.com.my atau kumbang95@yahoo.com

Sekian. 

12 Comments »

  1. Ku Ina said

    HP canggih, kredit unlimited tp tak leh dihubungi…. uhuk uhuk….

    kumb@ng: ni mesti kes “nombor yang anda dail berada di luar kawasan…”😉

  2. aku said

    eh.. kalau aku duduk kedah ni nak mintak tolong ko jugak, bleh?

    satu lagi, ko tau tak cemana nak dapatkan balik no. lama kita yang gila babas punya expired.. aku nak guna no. lama aku.. no. tu dulu prepaid.. kalau aku nak guna sekarang, aku nak jadikan postpaid.. bleh ke?

    kumb@ng: no prepaid ek..? biasanya kalau dah expired lame nombor tu dah recycle…takpe2 ko bagi no. tu nanti aku check…klau dapat dekat2 ngan no. tu pon ok kan….😀

  3. aku said

    hehehe.. dekat dekat tak nostalgia la.. kalau no. 0195189022 ni baru aku nostalgia🙂

    kumb@ng: nostalgia ek…huhu…esok nanti aku check no tu wujud ke tak…😀 (tadi…aku buat test call ade ringing laa…)

    update: No tu orang lain dah pakai. Start guna pada 22/7/07….melepas laaa ko nak guna no tu….😀

  4. zool said

    alamak tak pakai Celcom lah….
    tak boleh nak komen lelebih..

    kumb@ng: takpe-takpe….pilihan di tangan anda…😀

  5. aku said

    takpe.. nanti aku kol dia ntuk beli balik.. huhuhu.. eh.. kalau dia masih guna no. tu untuk prepaid, bleh aku tukar nanti ke postpaid?

    kumb@ng: idea yg bagus tu..kol and beli no tu semula..harap2 boleh dapat…tang nak tuko prepaid to postpaid tu jawapannya…boleh!

  6. […] ni, setelah melawat blog kumb@ng, aku baru teringat, rupa-rupanya teknik OIO ni aku telah pratikkan. Semasa meninggalkan komen, aku […]

  7. Taqiyuddin said

    kalau aku nak daftar macam mana..aku dekat genting klang nih..leh jumpa or ko kerja pejabat dekat area mana..menara celcom ke..leh emailkan aku apa cas terlindung, permulaan bayaran n apa yang percuma…

    Taqiyuddin

    kumb@ng: ok bro nanti aku email….🙂

  8. afyan said

    lagi bagus ke daripada “Power Tools”?

    kumb@ng: Power Tools -> bulanan minimum RM38,free call antara yang subcribe,tiada limit user…
    1+3 -> bulanan RM5,free call antara Principal ngan Suplement,maksimum boleh daftar 3 supliment…
    kesimpulan: samada power tool atau 1+3 plan ada kelebihan masing2, bergantung kepada siapa dan tujuan kegunaan…🙂

  9. sham said

    power tools ni katanya minimm rm38… terangkan detail bole? kalau buat call + sms kena cas rm38 + rm+++ (utk call & sms) td atau pakai hingga rm38, lebih kena top up ikut yg kita dh guna..
    kurang faham le… jelaskan bole? sori byk nk tau… hehhehehee

  10. sham said

    eh… nk tanya… ado lagi ke power tool ni lagi?? hehehhe

  11. kumb@ng said

    ya betul en. sham, power tool minimum bayaran monthly RM38. package ni ada 3 jenis:
    1)basic plan – monthly=rm38,internet browsing=1mb
    2)advance plan – monthly=rm128,internet browsing=unlimited
    3)custom plan – monthly=rm128,internet browsing=unlimited

    pakej ni di offer kepada pengguna yang bekerja dalam sebuah syarikat korporat. package ni lebih kurang macam minutes plan,cuma tiada caj untuk panggilan sesama pengguna yg mendaftar package ni. cuma sms kena caj 0.05 sen. banding dgn 1+3,power tool ni tak limit pengguna. berapa ramai pun boleh daftar asalkan dalam syarikat.

    package ni ade lagi…masih di offer…🙂

    lebih lanjut : http://applications1.celcom.com.my/PowerTools/packages.html

  12. mypolaris said

    salam bro… nk ty… yg dah jd supplement lines tu, leh tak nk tambahkan lg supplement lines bawah die lak? cam si F ni jd supplement lines tuk si R, pastu si F ni nak tambahkan si H jd suppliment lines bawah die, boleh x camtu?

    kumb@ng: tak boleh la bro…1 principal and max 3 supliment..

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: