Tukar theme

Salam..

Amacam? ok tak?

πŸ˜€

Funny Pictures

11 Comments »

  1. zool said

    Okaylah theme nie,,,
    tapi bile terpandang theme ni teringat blog
    http://webblog.myjodoh.net/
    samalah pulak..

  2. kumb@ng said

    sama….tapi tak serupa….heheπŸ˜€

  3. ktom said

    Simple. Bagus.

    Dik, bolk tu? Gambar sapa tu?

  4. ktom said

    blok ler…silap pulak.hehehe

  5. kumb@ng said

    gambar sape?entahlah kak…saje letak sbb suka tengok warna-warni n kreatif…πŸ˜€

  6. DikMal said

    hu? theme baru? suka2..kemas..leh jadi next theme tuk next projek..cantik2..πŸ™‚ suka tang header..simple tkde pening2πŸ˜€

  7. kumb@ng said

    dikmal suka?hehe…theme ni nampak lebih mesra alam….πŸ˜€

  8. abdfatah said

    wooooooooooo…. theme baru yer? cantik menarik dan tertarik… lepas nih lagi banyak idea laa yang akan memunculkan diri yer???

  9. kumb@ng said

    abdfatah…hehe..feveret color tu hijau+oren…harap2 pasni banyak idea timbul…πŸ˜€

  10. Alyani said

    pergh…makin maju la kumb@ng nie…
    bagus…nampaknya en yg sorang nie telah pun expert dgn blog wordpress

    p/s: ada tips tak mcm mana nak rajin menulis nie?

  11. kumb@ng said

    alyani…

    kembanglah pulak kena puji…hehe…eh! takdelah expert sgt…masih banyak kena belajar ni…sikit2 bolehlah ubah2 blog sendiri…πŸ˜€

    p/s: tips rajin menulis?saya ni rajin ke?..huhu…tip rajin menulis ialah tiap2 hari mesti tau apa nak tulis…hehe…boleh ke tip ni…sendiri pun tak tulis hari2..πŸ˜€

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: