Bukan mudah melawan arus

Salam..

Mereka-mereka yang berani melawan arus adalah di kalangan orang-orang yang hebat, berani menanggung risiko. Tak dapat bayaran pun. Segala perbuatan ikhlas belaka. Sumber maklumat mereka ialah ceramah, akhbar alternatif dan internet. Perjuangan orang ini untuk tegakkan hukum ALLAH dan generasi akan datang.

Beza pulak bagi orang-orang yang ikut arus.

Mereka-mereka ini pilih jalan selamat. Taknak amik risiko. Kalau nak suruh buat keje bagi duit dulu ya. Ada duit keje jalan. Takde duit kirim salam..ish..ish..ish… Sumber maklumat mereka ialah TV, Akhbar dan media yang di kawal oleh Bee eN. Perjuangan orang ini untuk diri sendiri, keluarga dan kroni.

Sekian untuk malam ini.

8 Comments »

  1. ku ina said

    lawan arus??????? Datang la ke Rekrasi Air Deras Sg. Sedim Kulim… byk xtvt lawan arus kat c2. hihihi salam kumbang… lama x menconteng d cni.

  2. aku said

    huish… bleh jadik hot topic ni nih..

  3. kumb@ng said

    ku ina -> macam best tempat je tempat tu…boleh training camne nak lawan arus….hihi..๐Ÿ˜€

    aku -> memang tengah hangat ni…nak-nak dekat PRU..๐Ÿ˜€

  4. pakdi said

    tulis la blog politik. hehe.. nak pru ni mesti hits naik๐Ÿ˜›

  5. kumb@ng said

    pakdi.. ya tak ya gak…buat tajuk politik tapi cete lain…haha๐Ÿ˜€

  6. zool said

    Tuan blog nie dalam ciri-ciri yang melawan arus atau mengikut arus??

  7. kumb@ng said

    zool.. tekalah…๐Ÿ˜€

  8. […] lagi dengan kerja-kerja melawan arus untuk PRU-12. Disamping itu terlibat pulak dengan latihan Tenis Meja(Ping Pong) untuk kejohanan […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: