Balik dah..

~salam~

Ouh! Akhirnya aku kembali semula di depan PC ini setelah beberapa hari bercuti-cuti Malaysia. Seronok? Biasalah ada yang seronok, ada juga tak seronok. Pergi cuti seronok, balik cuti pun seronok.

Jika markah penuh 10, hanya 1/10 je tak seronok dan selebihnya 9/10 seronok belaka.

Oklah, cuma nak bagi tau aku dah balik dah….hehe๐Ÿ˜€

Sekian.

6 Comments »

  1. Dik Mal said

    ala sekeping je pix.. kongsi r gmbr LIMA.. eh air asia la๐Ÿ˜€

  2. Qaiyum said

    Yeah.. Hidup Air Asia. Aku Sanggup Membazirkan RM39 Beli Cap Manchester United Dalam Flight Air Asia Tuh. Hahah..

  3. ku ina said

    hihihi aku tahu yg 1/10 ialah poket kau dah kurus, kat langkawi mana main kad palstik bro!

  4. kumb@ng said

    dikmal -> tak banyak amik gambar la…banyak amik video jek…hehe๐Ÿ˜€

    qaiyum -> alamak fan MU la…kalo ade topi Liverpool aku pun sanggup bazirkan jugak….sama2 merah..huhu…erk! jngan lupa super sunday game Liv vs MU…kita tengok sape yang kena…๐Ÿ˜€

    ku ina -> macam tau-tau je ek….almaklum, pegi time LIMA..chalet punya hage yg takde star tu pun lebih mahal dari hotel 3 bintang. blum campur keta sewa lagi…..nasib baik hage makan ok..dan antara yg seronok selain island hoping ialah happening seh kat Pantai Cenang…huhu..๐Ÿ˜€

  5. zool said

    Selamat kembalilah kumbang oit..
    Wargh tension Arsenal kalah..

  6. kumb@ng said

    zool…macam dah janji pulak…Liv kalah Ars pun kalah..๐Ÿ˜‰

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: