4 madu berkongsi satu katil (xxxx)

Kalau tak sanggup jangan tengok!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

nak tengok jugak?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ish…ish…ish…..empunya sapo lah ni……

.

.

.

.

😀😛😀

13 Comments »

  1. bukankah yang botol merah kecil itu jem stroberi?

  2. kumb@ng said

    oh…yang tu madu berperisa strawberi…😀

  3. pakdi said

    madu je ada? lebah?😛

    kumb@ng: lebah kat tepi katil.. 😛

  4. Ku ina said

    ooppppsss….

    kumb@ng: oopss you did it..😀

  5. arsaili said

    SALAM ERRKK MANA KATIL NYER…TAK NAMPAK TILAM PUN..AHAKS

  6. arsaili said

    eh..jap…. tilam ker tu..ekeke

  7. aku said

    satu apa gambar pun aku tak nampak ni..:/

  8. abdfatah said

    entah laaa… tak nampak apo2 pun. rabun bijik mata nih…

  9. kumb@ng said

    bahaya ni kalau tak nampak apa-apa…baik cek mata tu😉

  10. zool said

    Madu orang kampung takde ke kumbang???
    Lepas nie tukar nick lah dari kumbang ke lebah..
    amacam best tak idea geliga aku??

  11. idaz0203 said

    yang paling kecil tu pun madu ke?

  12. kumb@ng said

    zool -> idea best tapi tak semestinya the best…haha..rasenya nick kumbang lagi komersial kot…lebah ni maskot team bola johor….😀

    idaz -> rasa-rasa lah…hihi😉

  13. ceh…kne klepet..
    buat gempak je….haha

    kumb@ng: ni mesti pikir lain..😉

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: