Penting!!

Allahuakbar!! Allahuakbar!! Allahuakbar!!

Berita penting!

Harap sebarkan!

Jangan panik!

Kepada semua orang Melayu dan Islam, siap sedia!

Asah parang, kapak dan pisau dari sekarang!

Pertumpahan darah akan berlaku pada 20hb Dec 2007 (esok)!

.

.

.

Kita mesti korbankan lembu, kerbau, kambing atau unta!!

.

.

.

“SELAMAT HARI RAYA QURBAN”

🙂

10 Comments »

  1. pakdi said

    cheis…. ini boleh jadi lawak SMS ni…😛

  2. kumb@ng said

    sms ni boleh sebar…. tak kena ISA…😀

  3. kujie said

    Salam AidilAdha …entah² or yg ckp tu tak berani nk tengok org menyembelih….asah pisau parang berkarat sampai tahun depan :p

    kumb@ng:😀

  4. Fai said

    Huhu.. Dah terkena dua kali hari ni walaupun xpcaya.. satu sms, satu emel berantai.. Cis..😆

    WakenaBeb!!

    kumb@ng: wa pun sama…3 kali dapat…baca reeaal je sms tu…hehe😀

  5. aku said

    ini tak thrill lagi..

    yang sms baru thrill, tapi depend kepada penerima.. kalau penerima macam aku ni, yang inbox memanjang full, akan dapat separuh jer message..

    lepas dapat separuh baru tepuk dahi. hahha!

    Selamat Hari Raya AidilAdha, jemputlah mai kenduri rumah aku esok dan lusa. tak tau jalan aku boleh tunjukkan…

    kumb@ng: sorry Mr Aku..kawe tak dapek hadir…lain kali ye…(lain kali?)😀

  6. Irdzra said

    hahaha..bapak aku pun dapat msg nie dari kawan dia..ape la..menakutkan je masa first2 bace😛 tapi..macam dah bleh agak la untuk raya nie..

    anyways..selamat hari raya aidiladha🙂

    kumb@ng: rupanya ramai yg terkena….huhu…😀

  7. arsaili said

    salam eid n enjoy cuti

    kumb@ng: salam eid 2 u 2…🙂

  8. alyani said

    oh ya, ada perkhabaran penting bagi warga johor..
    boleh baca sini…

    http://anwaribrahimblog.com/2007/12/26/johor-destinasi-seterusnya/

  9. kumb@ng said

    alyani.. wahh…menarik ni..jom join…kasi gegar johor…🙂

  10. abdfatah said

    sms laaa jangan tak sms… memang kena bagi sms banyak2 laaa…

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: