Video lucah pemimpin MCA

Panas…panas….selepas video VK Linggam rupanya ada lagi video yang lebih panas lakonan pemimpin kanan MCA yang juga seorang menteri. Selepas ni video sape pulak bakal disebar?

Apa? nak tengok video tu? try klik sini.

Komen aku :

Isunya mungkin bermotifkan politik. Walauapapun kita dapat saksikan betapa rendahnya moral pemimpin Bee End. Peliknya ada juga orang alif min nun wau sokong perbuatan dia. Bagi mereka ini mungkin perbuatan ‘tak sengaja’ dan boleh dimaafkan. Lagipun ini aktiviti peribadi. Rakyat jangan masuk campur. Biarlah pemimpin tu kaki perempuan, kaki seks, kaki arak, yang penting kerja bagus. Banyak jasa untuk negara.

Sepatutnya pemimpin bagi contoh yang baik kepada rakyat. Ini tak lebih kurang je macam pramugara yang terlampau tu. Patutlah masalah sosial kat Malaysia ni semakin kronik. Keseriusan untuk membasmi tiada kerana perangai pemimpin macam tu. Diam-diam buat hal kat hotel. Nasib ada orang berinisiatif nak videokan. Yang belum divideokan mungkin ramai lagi. Walwahualam….

Macam-macam hal lah Malaysia ni….Kuasa di Tangan Anda!

7 Comments »

  1. pakdi said

    haha.. siapa la ada keja buat video tuuu… ish ish.. patut la menteri pun diorang rakam…😛

  2. irdzra said

    wah wah..berita hangat..lebih hangat dari stesen radio yang hangat ! panas panas..haha..macam2 lai ini worang..

  3. syia said

    herm..x tahu la kan.. maybe sebab die beragama bukan Islam maka.. byk pengecualian kut

  4. arsaili said

    salam tahun baru

  5. alique said

    curiosity telah membuatkan aku tertipu dgn link tu..walaupun before aku klik tu aku da ade second tot..pepehal pun..nie memang big hit bagi BN..kekekeke.. =P

  6. ku ina said

    salam tahun baru…ceria selalu…..

  7. Dr Azwan said

    Nasib baik dia psychiatrist kan. So kalau dia depress pun dia boleh makan ubat sorang2, kalau tak boleh tidur pun boleh telah valium. Patutla muka dia asyik tersengih jer…

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: