Raja SMS

Baru berlalu…

SEHATI BERDANSA

Sedang berlangsung…

ONE IN a MILLIONS (OIM)

Akan datang…

GANG STARZ

RAJA LAWAK

AKADEMI FANTASIA

Apa tujuan semua ni?!

HIBURAN…HIBURAN…HIBURAN

Siapa yang untung?!

SI JUARA

SI PENGANJUR

SYARIKAT TELEKOMUNIKASI

Siapa yang rugi?!

YANG SMS laaaa……😉

23 Comments »

  1. pakdi said

    yg sms tak rugi. tapi yg tukang bayar bil telepon😛

    bygkan mak bapak yang sponsor elaun hp anak2 diorang yang minat kepebenda tu semua..

  2. kumb@ng said

    betol tu pakdi…kadang2 ada juga mak bapak join skali sms…ish..ish..ish😉

  3. mimi said

    huhu…org bodoh laa yg rugi…sbb org bodoh je yg anta sms utk bende2 tak berpekdah mcm ni..hiburan hiburan hiburan…tuh je yg malaysia reti buat….melalaikan rakyat…haih..smp bila pon bangsa malaysia takkan maju

  4. syia said

    tu la sebabnye syia tak mengundi langsung gune sms2 ni.. kalau dia ada bg option undi online.. lebih suke undi online.. dah la charge smsing tu kadang2 x tentu.. ada kata RM0.50 tp lepas hantar sms.. rupenye ada service charge lain.. ada pulak lps dok hantar sms.. x sampai2 confirmation sent msg..lps try hantar byk kali.. pokai la top up

  5. kumb@ng said

    mimi -> bukan bodoh…mungkin kita bole kategorikan orang2 ni sebagai kurang pandai atau kurang ajar…😀

    syia -> satu tindakan yg bijak kerana tidak terlibat dgn benda2 ni…bukan saja membazir malah menghabiskan wang rakyat saja…baik gunakan duit tu utk perkara yg mendatangkan pahala…tol tak?🙂

  6. Dik Mal said

    Adalah lebih baik kalo… duit tuk sms tu simpan je dlm hp sampai kedit luput.. pastu dptkn bonus mata ganjaran.. kumpul2 5000 mata.. dpt la tebus kredit.. lagi best.. hehe😛

  7. zool said

    Ko pun kira untunglah gak kan kumbang??
    Celcom dapat banyak untung.. Boleh dapat bonus kan…
    Boleh belanja aku kalau turun Melaka… Ha ha ha a..
    Apa2 pun rasa aku memang sepatutnya rancangan2 camni perlu dikurangkan….
    Kadang2 pelik.. Asik2 ada pertandingan nyanyian.. Apa tak cukup ke artis kat Malaysia ni?? semua orang nak jadi kaya dengan jadi penyanyi… Boleh kaya ke????
    Entahlah.. .. Berkenaan dengan sms tu…
    Lebih baik guna kredit tu untuk telefon mak bapak atau sanak saudara tanya khabar lagi bagus..

    p/s :- Tak pernah sms undi2 ni.. Buang duit je… Baik masuk bisnes prepaid..
    Huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu

  8. kumb@ng said

    dik mal ->tahniah! kerana pilih untuk tidak membazir…🙂

    zool ->aku makan gaji…mana ada untung maa…yang untung syarikat tempat aku keje…lagi byk untung lagi byk bayar cukai kat kerajaan…kerajaan pun untung…orang keje kerajaan pun untung sekali…..😉

  9. arsaili said

    tak pernah sms..ehehe

  10. alirfan said

    Dulu pernah dengar cerita kerabat diraja Johor sponsor kredit untuk Raja SMS kita. Kat Terengganu plak, ade tokey kedai makan siap sponsor staff2 die undi artis mi segera yg lainnye.

    Aku? Kredit tu.. slalu abes tepon mak aku je..haha.. anak manje beb..

  11. mrozaidi said

    Aku Maleh Nak SMS. Buang Duit Aku Je..Baik Aku SMS Mak Aku Tanya Khabar..Ada Jugak Faedahnya

  12. ku ina said

    sy pun terpengaruh jugak… nk buat mcm mana yer supaya x trpengaruh… tak yah tgk tv ker?

  13. irdzra said

    saya tak penah minat utk sms mende2 camni..tgk pun tidak..wahahaha😛

  14. Afyan said

    I’m back!

  15. afham said

    kalo orang tu dah minat..die takkan merasai apa yang die wat tu akan memberi kerugian..malah merasakan satu kepuasan bg mereka..

  16. zool said

    Lama dah budak kumb@ng ni tak buat post dan komen.. Bz sangat ker??

  17. lutfee said

    dah org malaysia mmg mcm tu nak buat mcmana.. bila tanya nanti kata duit sendiri.. haa… ni af nak keluar lagi dah… siap sedia jela bil korang….

  18. arsaili said

    salam..apa kabar..lamanya tak updet

  19. sejuk said

    haha lama tak lepak sini.ape khabar?

  20. abdfatah said

    yang sms laaaaaaaa…… memang suka sms. sms untuk order prepaid aje. nak mengundi lebih baik mengundi untuk diri sendiri aje… sms untuk diri sndiri aje… wuahauhahahaha…

  21. […] Mereka telah menjadi RajaSms dengan jayanya.  […]

  22. nadlique said

    Tapi, yg ada business SMS tu, mesti untung besar.

    Mcm mana ek nak ada business SMS? Hehe.

  23. faisal said

    klu nak tau cara add kt blog aku

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: