Mahathir keluar UMNO!

Walau bersyarat, Mahadhir dah umumkan…

Sementara itu, Pak Lah tetap dengan pendirian…

Fuh! Memang hangat ni. Lebih hangat dari Hangat FM. Malah, lebih hangat dari Final UCL 21 May ni…

Episod seterusnya, kita tunggu selepas ini….😉

9 Comments »

  1. zool said

    Keputusan yang menjadi bualan di warung2 kopi…
    Huhuhuhu ko minat UCL yer??

  2. kujie said

    tak memeranjatkan sgt…sbb ikut sejarah PM M’sia 4 org mmg meninggal di luar Umno…

  3. abahfateh said

    kujie,

    salah fakta tu..,

    2 orang bekas PM meninggal di luar UMNO – Tunku A Rahman, Tun Hussein Onn.
    3 orang bekas Presiden meninggal di luar UMNO – Dato’ Hussein Onn, Tunku A Rahman dan Tun Hussein Onn..

    Tun A Razak meninggal dalam jawatan.

    janganlah kira yang akan datang…🙂

  4. kumb@ng said

    zool…bukan saje di warung2..malah di restoren2…cafe2..dan juga kantin2…😀

    kujie…baru nak betolkan,abahfateh dah betolkan…hehe

    abahfateh…berdasarkan fakta tu menunjukkan akhirnya ketua-ketua ni sedar apa itu umno…😉

  5. is said

    hmmm…nape dulu tak pikir pak lah bukan yang terbaik???

  6. kumb@ng said

    is…sebab yg terBAEK PUNYA semua kat luar umno..😉

  7. […] episod seterusnya setelah Mahathir keluar. Episod keluar dan masuk. Realiti politik Malaysia memang begitu, sentiasa ada yang keluar dan […]

  8. overview said

    dulu kita tak tahu dan kita bagi peluang ,, bila kita tahu dan sudah berpengalaman kita akan vote yang terbaikkan sebab tulah pru12 jadi lain,,Ezam masuk keluar pun ikut pengalaman,,ezam i bukan pro u,,but Ezam apapun agenda u di sebalik atau terbalik,,biar betul..? n utk is,,,u tau ker Pak Lah ada plan macam ni sebab tu dari dulu Pm pilih dia?aku dulu time pm resign aku mencongak jugak siapa patut ganti beliau..n dalam senarai susah nak pilih..PAk lah ngan NAjib memang antara calon yg layakmuhyidin yes..lainlain tu blum yes lagi

  9. Chemotherapeutic says : I absolutely agree with this !

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: