Toyota Camry jimat minyak

Entry ni tiada kena-mengena dengan 100 hari 100 kereta Toyota Camry yang hangat tu.

Kalau ada pun perkataan Camry tu.

Nak beli kereta ni mungkin tak mampu.

Kalau nak free pun kena cuba nasib dulu.

Tapi itu dulu sebab dah di arah berhenti buat sementara waktu.

Tapi kalau yang ini nak pakai boleh cuba try test tengok kat bawah tu…

Memang jimat minyak wa cakap lu…😉😀

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

6 Comments »

  1. Tapi susah nak mencilok ar…🙂

  2. kumb@ng said

    bahaya wei! cilok2…😉😀

  3. abahfateh said

    best! berapa seunit?

    tapi kalau KJ ada share, tak nak belilah. uhuks….

  4. zool said

    Canggih siot…
    Nak beli satu

  5. kuina said

    uhhh best gak er… angin hembus kiri kanan…
    yer la… apa ada pada nama!

  6. abdfatah said

    hahahaa.. inilah keter potong yang sebenarnya… tak yah potong dan tipoo sambung… pakai potong dan terang terang sambung ngan kenderaan lain…

    lagu nih punya citer boleh beli keter potong bahgian belakang yang masih elok pastu sambing dengan motor… idea yang cukup menarik…

    nak beli sebijik laaa… wuahahaahaa…

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: