Highway Pasir Gudang jem lagi!

Pagi-pagi semasa on the way ke Melaka…

Laaa…..Jem lagi! Pesal pulak ni?

 .

.

1 km kemudian…..

 Oooooo….baru aku teringat hari ni Anwar dihadap ke Mahkamah…

Ingat kat KL je ke ada road blok?

Kat JB pun ada tauuu….😉

6 Comments »

  1. elizhitomi said

    chop..singgah jap…
    setuju2 dgn post hiway pasir gudang yg lepas tu n setuju dgn kes ‘jam’ memanjang hiway pasir gudang dari dulu smpi sekrang..
    teringat zaman2 praktikal tahun 2003 kot ulang alik dr pasir gudang ke taman daya..mak aiiiii boleh katakan hari2 ade accident…x penah lengang la…hehehee…nasib baik skrg keje kat shah alam xde la ‘jam’ lg..aman la sket..ahakssss…;P

  2. pakdi said

    takkan roadblock kat situ sebab Anwar gak? power tu.

  3. kumb@ng said

    elihitomi…tq sudi singgah…🙂 orang yg guna hway pasir gudang dah lali..tapi kadang2 sakit hati…😉

    pakdi…sebenarnya sejak Hindraf macam tu…kat KL ada perhimpunan, kat sini mesti ada roadblok…mungkin kebetulan…😉

  4. Ann Hani said

    well rasenye mmg polis selalu buat road block kat area situ laa.. last month mase balik rumah kat JB tu nak keluar dari Permas Jaya ikut highway pasir gudang, pakcik2 polis tu mmg tengah wat road block kat situ… setiap hari kot… taktau la kenape yek

  5. kumb@ng said

    Ann Hani..well masa Ann balik hari tu rasanya ada perhimpunan Protes kat PJ sbb tu ada roadblok…kalo hari2 buat roadblok alamat pengguna highway P.Gudang semua lambat gi kerja…😉

  6. sarmila said

    buat highway senai-desaru bkn rmai pon gune…sape nk lalu jauh + toll…mmg la laluan alternatif, tp sapelah tiap2 ari mau lalu situ.. klau ade emergency n takanak amek risiko tperangkap dlm congestion tpakse la gune highway baru tu.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: