Siti Nurhaliza di madu Datuk K?

Di tengah kehangatan kisah politik negara dengan kebarangkalian perubahan kuasa pemerintahan bakal berlaku terselit juga cerita itu ini yang orang ramai juga ingin tahu akan kebenarannya…

Tadi semasa sembang-sembang waktu rehat, Isteri kawan sekerja aku telefon dia untuk bertanyakan web kisah artis.

Dia pun pelik. Kenapa pulak tiba-tiba isterinya seorang guru sekolah menengah ingin tahu perihal artis sampai nak cari kat internet. Kawan aku tu tahu aku ni kaki blog dan dia tanya samada aku tau web tu? 

Web kisah artis?hmmm…..entah…kalau cerita politik, Liverpool, kewangan, motivasi, itu aku tahu.

Aku tanya dia apa kes? Ooooo….Rupanya nak tau betul ke SIti Nurhaliza kena madu?

Memang aku pun ada dengar kisah ni sejak beberapa minggu lepas cuma tak amik port sangat. Setakat tau gitu-gitu aja. Sepertimana kes liwat Anwar, benar atau tak hanya yang empunya badan saja yang tahu.

Untuk isteri kawan aku dan yang sewaktu dengannya aku ada menyahoo cerita ni. Kalau nak tahu bolehla baca kat sini.

6 Comments »

  1. zool said

    Ha ha ha..
    Aku tak berapa minat nak tau,.. Biorlah kan tu idup diorang pandai2 le…
    Yang penting idup kita nie

  2. Kujie said

    uikk…mcm pelik je entri kali ni
    dah berpatang arang dah ke nk tulis pasal politik
    ke byk sgt cerita dongeng sampai tatau nk percaya yang mana..
    heheheheh…

  3. kumb@ng said

    zool…kat malaysia ni macam2 jenis orang ada…suka,minat tak sama…so…layannnn je…😀

    Kujie…saje je nak test traffic masuk….memang ramai yang search cerita ni, la ni tak kurang 30-40 hit sehari….peminat siti ramai wooo… yg tak minat pun ramai….yg saje2 nak tau pun ramai….😉

  4. Biasalah tarik trafik. Aku pun tak hairan juga pada yang menulis kisah picisan macam ni. Blogger mesti mau kasi hangat punya.. Hott.. haha

  5. kumb@ng said

    irfan, tarik2 gak tapi satu sen tak dpt….😀

  6. kuina said

    teringat cerita CT Bank ko dulu…. hehehe

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: