Jom baling kasut kat Bush

Kepada yang tak suka kat Bush, marah kat Bush, tak payah susah-susah pergi ke Iraq ke atau US.

Kat sini pun boleh baling,  cuma klik link ni http://www.sockandawe.com/ dan balinglah sepuas-puasnya….

6 Comments »

  1. irdzra said

    hahaha..seronok betul baling kasut kat bush..hahaha!

  2. kutaksempurna said

    kahkahkah… seronoknya aku main… jadi gian plak…😀

  3. kuina said

    best gak games nie…

  4. elizhitomi said

    salam maal hijrah & happy new year…
    happy alwiz..😉

  5. che-mie said

    dah penat gua baling dia

  6. Shakira said

    selain dari baling kasut…bleh tak kita balik benda lain…
    macam bom tangan ka…atau lebih bagus lagi…kita bleh baling pisau! hehehe… Jom, incase ada free time ke http://www.shakira.kelabjutawan.com

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: