Highway Pasir Gudang (2)

hpg2

Macam ni lah keadaan Highway Pasir Gudang sejak hari Rabu. Jalan clear giler! Pergi kerja 15 minit je dah sampai untuk jarak 21km dari rumah yang selalunya ambil masa 30-35 minit(itu kalau jem sikit-sikit, kalau accident 1-2 jam!).

Kalau lah hari-hari ada cuti Tahun Baru Cina, best bangat! Tenang gue pergi kerja…😀

3 Comments »

  1. ms_jaafar said

    teringat balik, time2 dulu keje kat pasir gudang..start isnin,gerak dari bp sblm kul 6.. kena cepat.. kalau smpi highway pg 7.30..alamatnya..smpi opis lewat la…

  2. kumb@ng said

    jauh tu jaafar rumah kat bp dengan tempat keje kat pg…130km tuu…😀

  3. cencurut said

    Bhai…

    Lu ingat lu sorang saja ka suka kalu itu jalan clear…. gua pon suka bhai….

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: