Gambar Perodua MPV

Harga lingkungan 60k…

1.5 cc, Timing Chain…

Lebar macam MyVi, panjang macam Avanza…

Boleh tempah sekarang…

Layan…

10 Comments »

  1. Vtec said

    Berapa harga full spec?? Apa features yg ada??

  2. zool said

    Lama aku tak singgah sini…
    MPV Perodua ek..
    tak mampu den woo

    • kumb@ng said

      aku pun lamaaaaa… baru update… haha๐Ÿ™‚

      zool… dah kawen, ada anak berpinak baru mampu…๐Ÿ˜€

  3. helo bro and bri,nice blogging er,cam bagus je,hehe ape2pun nak jemput semua ke blog sye ni di http://mysterygraphy.blogspot.com ,ok bye,,,

  4. vangardx said

    yo..ni lagi parah..dari tahun 2009 tak berupdate

    • kumb@ng said

      sejak ada facebook maleh pulok nak update….hehe๐Ÿ˜›

  5. Jersi said

    aduh..bila la boleh merasa kete nih..:)

  6. fadzil said

    Jom melawat blog saya..

  7. Kete nih mcm x laku je..MyVi Hot Sales

    Kedai Coklat

    Baju F1

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: